Bestelmogelijkheden bij Bidvest Deli XL

Bestellen via de webshop

Klanten van Bidvest Deli XL kunnen via onze webshop online bestellen. Bent u klant, maar heeft u nog geen account, dan kunt u deze aanvragen door ons een e-mail te sturen. Het is ook mogelijk om per telefoon of fax te bestellen. Uw accountmanager geeft u de telefoonnummers die u daarvoor nodig heeft.

Benieuwd welk profijt u heeft van de webshop? Bekijk hieronder de video.Wilt u ook bestellen in onze webshop, vraag dan direct een account aan.


Bestellen met uw eigen systeem

Het is ook mogelijk om met uw eigen systeem bestellingen bij ons te plaatsen. In dat geval ontvangen wij uw order opgemaakt in het XML formaat (GS1 standaard). Het is dan van belang dat het Bidvest Deli XL assortiment goed beschikbaar is vanuit uw systeem. Voor bestellen met uw eigen systeem zijn twee mogelijkheden beschikbaar:

1. Open Catalog Interface (OCI)
Met behulp van deze techniek kunt u gebruik maken van onze webshop. Na diverse controles wordt de winkelwagen teruggestuurd naar uw systeem. Vervolgens kunt u de inkooporder aanmaken en doorsturen naar Bidvest Deli XL.

2. Offline assortiment
Een alternatief voor de OCI oplossing is, dat wij periodiek uw assortiment via een XML artikelbestand doorgeven. Met deze oplossing kunt u vanuit uw eigen artikeldatabase en/of op basis van een besteladvies, de order samenstellen.


Afhalen

U kunt artikelen direct afhalen bij de volgende vestigingen: Burgh-Haamstede, Drachten, Emmen, Geleen, Groningen, Helmond, Hengelo, Nieuwegein en Tilburg.

  • Voor 17.00 uur bested, morgen in huis. Meer info
  • Dankzij onze online voorraadchecker krijgt u 100% leveringsgarantie
  • Eenvoudig betalen met PIN bij levering
  • Meer dan 30.000 klanten gingen u voor
  • Het servicelevel van Deli XL is hoog. We hebben maar een kleine voorraad in ons magazijn en dan is het extra fijn om elke dag een drop-off te krijgen.Henk Koers - Spectra
  • Wij werken veel met seizoensgebonden en verse producten. Bidvest Deli XL biedt daarin een uitgebreid aanbod. Ab Oedwig - Anne & Max

Klantervaring

Ren�� Overdijk van Restaria De Bus:

���Het gaat sneller en ik ben niet gebonden aan de openingstijden van de klantenservice. Via de webshop kan ik altijd bestellen, ook al is het midden in de nacht.���