Groothandel hotels

Bidvest Deli XL is uw groothandel voor hotels. Met een assortiment van ruim 60.000 artikelen (food en non-food) en een specifiek assortiment voor hotels, vindt u precies wat u zoekt. Bij Deli Xl bestelt u gemakkelijk en snel via onze webshop. Samen met onze specialisten denken wij graag mee voor een passend assortiment, bieden we volop inspiratie en helpen we om uw rendement te verbeteren.

Hotel specifiek assortiment

Speciaal voor hotels hebben wij een breed assortiment met food en non-food producten samengesteld. Bij Deli XL vindt u alles voor mooi gedekte ontbijttafel, een uitgebreide lunch en diner kaart en alle benodigdheden voor de bar. Daarnaast denken wij graag met u mee over concepten en organiseren wij inspiratiesessies in het Foodyard.

Vers 24/7. Een compleet vers assortiment

Naast een ruim assortiment food en non-food bestelt u via Vers 24/7 snel en gemakkelijk producten van een regionale boer of teler. Hierbij worden producten binnen 48 uur geleverd waarbij versheid gegarandeerd is. U bestelt direct bij de specialist en deze wordt samen met uw Deli XL bestelling geleverd.

Duurzaam ondernemen - Green Key

Duurzaamheid is bijna niet meer los te denken van de hotellerie. Zowel hotels als gasten schenken hier steeds meer aandacht aan. Wij geven u tips hoe u uw assortiment kunt verduurzamen en bieden tools om uw inkoop en voedselverspilling in kaart te brengen.

Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzaam ondernemen in de hotelsector. Het is een certificeringssysteem waarmee u aan uw gasten kunt laten zien hoe duurzaam uw hotel is. Samen met u helpt Bidvest Deli XL om hier inzicht in te krijgen. Daarnaast bieden we een Natuurlijk Verantwoord assortiment zodat u gemakkelijk een duurzame keuze kunt maken.

Service op maat

In de wereld van food maakt service het verschil. Daarom staan wij iedere dag voor u klaar. Uw vaste contactpersoon en chauffeur kennen uw wensen. Gaat er een keer iets mis? Dan lost uw groothandel dit probleem binnen 3 uur op. Dat is fijn samenwerken!

Online klant worden bij Deli XL

Prijzen zien en direct bestellen? Word klant bij Deli XL en ervaar het gemak van online.

  • Het meest complete aanbod
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • 100% leveringsgarantie, op elke gewenste dag
Meer over de voordelen

Appetizer

Horecamagazine vol inspiratie, tips en acties

Bekijk de appetizer

Food Reporter

Inspirerend culinair nieuws vers van de bron

Ga naar foodreporter.nl

Vers 24/7

Online regionale producten bestellen direct van boer of teler

Ga naar vers247.nl