De leverancier van gezond en lekker eten in de zorg

In een sterk veranderende zorgmarkt beweegt Bidvest Deli XL mee. Wat niet verandert, is de rol van eten en drinken, deze blijft belangrijk in de dagelijkse omgang met cliënten en patiënten. Professionele keukens in de zorg hebben daarvoor een betrouwbare en inspirerende partner nodig, die meedenkt.

Lees meer over Gastvrije Zorg

Maaltijdconcepten op maat

Bidvest Deli XL biedt u verschillende maaltijdconcepten die aansluiten bij de behoeften van uw instelling en cli��nten. Samen met onze partner Eetgemak kunnen wij u van dienst zijn met een zeer uitgebreid convenience assortiment en de grootste dieetkeuken. De maaltijden van Eetgemak worden niet gepasteuriseerd en zijn daardoor ook echt vers en smaakvol. Eetgemak biedt u een ruim aanbod in di��ten en multiculturele maaltijden.

Wij denken graag met u mee over een maaltijdconcept dat het beste bij uw behoeften en die van uw cli��nten past.

Een compleet vers assortiment

Naast een ruim assortiment food en non-food bestelt u via Vers 24/7 snel en gemakkelijk producten van een regionale boer of teler. Hierbij worden producten binnen 48 uur geleverd waarbij versheid gegarandeerd is. U bestelt direct bij de specialist en deze wordt samen met uw Bidvest Deli XL bestelling geleverd.

Ga naar Vers24/7

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling?

We vertellen graag meer over de mogelijkheden voor de professionele keuken of kleinschalig wonen van uw zorginstelling. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Served

Served magazine: van gezond tot lekker voor de zorg.

Bekijk het magazine

Duurzaam inkopen

Profiteer van onze kennis en expertise over duurzaam inkopen.

Meer over duurzaam inkopen

Vers 24/7

Vers 24/7: de regionale online versmarkt voor de zorg met streekproducten.

Ga naar Vers 24/7