Nieuws

Deli XL krijgt Spaans zusterbedrijf

20.04.2017
Bidcorp (het moederbedrijf van Deli XL, binnenkort Bidfood Nederland) heeft 90% van het belang in Spaans foodservicebedrijf Guzmán Gastronomía and Cuttings overgenomen. Dat maakt de organisatie in april bekend. De overname van Guzmán ligt in lijn met de strategie van Bidcorp om wereldwijd te groeien in de out-of-home foodservice.

Lees meer

Naam Bidfood snel verspreid door social media campagne

30.03.2017
Op 24 maart 2017 kondigde Deli XL aan haar naam te gaan veranderen in Bidfood. Het bedrijf maakte gebruik van social media om het nieuws groots naar buiten te brengen. Met succes: binnen 48 uur bereikte de groothandel 200.000 mensen op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Lees meer

Deli XL laat fastservice ondernemers groeien met formule Restaria

30.03.2017
Horeca groothandel Deli XL (vanaf 12 juni Bidfood) introduceert een soft franchiseformule voor de cafetariabranche. Dat maakt de organisatie op 30 maart bekend. De formule gaat de naam ‘Restaria’ dragen.

Lees meer

Bezoek ons tijdens Hartelijk Horeca in Hengelo

29.03.2017
Op 10 en 11 april is Deli XL met een paviljoen vol inspiratie aanwezig op Hartelijk Horeca in Hengelo. De tweede editie van Hartelijk Horeca staat in het teken van inspireren, motiveren en experimenteren. Ook dit jaar hebben wij weer een groot aantal verrassende nieuwe producten en partners voor u verzameld. Bezoek ons paviljoen voor een flinke dosis culinair nieuws en horecatrends.

Nog geen toegangskaarten voor dit event? Meld uw bezoek dan vandaag nog aan. Wij zien uit naar uw komst.

Aanmelden

Deli XL verandert naam in Bidfood

24.03.2017
Foodservice groothandel Deli XL verandert per 12 juni haar naam in Bidfood. Dit maakt de organisatie op vrijdag 24 maart bekend. Door de naam Bidfood aan te nemen wordt de groothandel zichtbaar onderdeel van het gelijknamige internationale foodservicebedrijf.

Lees meer

Terugblik Zorgtotaal 2017

16.03.2017
Op 14, 15 en 16 maart vond Zorgtotaal 2017 plaats: dé vakbeurs voor professionals werkzaam in de zorg. Wij kijken terug op drie geslaagde en inspirerende beursdagen vol inhoud, beleving en entertainment. Proef de sfeer van onze stand en geniet nog even na met deze compilatievideo.

Bekijk de video

Deli XL introduceert maaltijdconcept Magnificent

15.03.2017
Op de Zorgtotaal vakbeurs introduceerde Deli XL in samenwerking met Eetgemak B.V. en Iseco Benelux, exclusief voor pers en genodigden: Magnificent. Een nieuw en revolutionair maaltijdconcept voor de zorg om zorgcliënten restaurantwaardig te bedienen. Magnificent combineert het gemak van koelverse maaltijden met een innovatieve verpakking, die het mogelijk maakt een gerecht met één handeling stijlvol te presenteren.

Bekijk de video

Terugblik HorecaEvenTT Assen

16.02.2017
Op 13, 14 en 15 februari vond de tiende editie van het HorecaEvenTT plaats. We kijken terug op drie succesvolle dagen vol inspiratie, waarop we veel enthousiaste gasten mochten ontvangen in onze foodhal. Proef de sfeer van het HorecaEvenTT in de compilatievideo.

Bekijk de video

Bezoek ons tijdens HorecaEvenTT is Assen

03.02.2017
Op 13, 14 en 15 februari is Deli XL met een stand vol inspiratie aanwezig op het HorecaEvenTT in Assen: Dé jaarlijkse vakbeurs van het noorden voor de horeca. Ook dit jaar hebben wij weer een groot aantal verrassende nieuwe producten en partners voor u verzameld. Bezoek onze stand voor een flinke dosis culinair nieuws en horecatrends.

Nog geen toegangskaarten voor dit event? Meld uw bezoek dan vandaag nog aan met uitnodigingscode HETT070000. Wij zien uit naar uw komst!

Aanmelden

Bezoek ons tijdens Zorgtotaal 2017

30.01.2017
Op 14, 15 en 16 maart is Deli XL met een stand vol inspiratie aanwezig tijdens Zorgtotaal: hét platform voor professionals werkzaam in de zorg.

Zorgtotaal staat voor drie inspirerende vakbeursdagen vol inhoud, beleving en entertainment. Ontdek alles over onze nieuwste concepten, zoals de waste-module, een nieuw en divers maaltijdconcept voor ziekenhuizen en e-learning voor betere foodverzorging. Nog geen toegangskaarten voor dit event? Meld uw bezoek dan vandaag nog aan via onderstaande link.

Aanmelden

Tony's Chocolonely te gast in Foodyard Amsterdam

19.01.2017
Op dinsdag 17 januari ontvingen we ruim 150 'Foodservice Homies' in ons Foodyard in Amsterdam. Henk Jan Beltman, Chief Chocolate Officer van Tony's Chocolonely, inspireerde met het verhaal over Tony's missie: 100% slaafvrije chocolade.

Op foodyard.nl/blog vindt u een uitgebreid verslag, inclusief ondernemerstips van Henk Jan. Of bekijk de video voor een kleine impressie van een inspirerende middag.

Bekijk het verslag

Terugblik Horecava 2017

12.01.2017
De 61e editie van de Horecava zit erop. We kijken terug op een succesvolle week vol inspiratie en waarin we veel enthousiaste gasten mochten ontvangen in het Holland-restaurant en op het Van Bron tot Bord-paviljoen. Proef de sfeer in deze compilatievideo.

Bekijk de video

Bubble Post en Deli XL tekenen voor milieuvriendelijk leveren binnenstad Amsterdam

20.01.2017
Op dinsdag 10 januari 2017 ondertekenden groothandel Deli XL en het ecologische stadsdistributie-bedrijf Bubble Post een samenwerkingscontract. Daarmee onderschreven de bedrijven dat zij zich de komende jaren samen zullen inzetten voor verdere verduurzaming van distributie in de grote binnensteden. De ondertekening vond plaats op het Van Bron tot Bord-paviljoen op de Horecava in Amsterdam.

Lees meer

Dineren in virtual reality tijdens de Horecava

02.01.2017
Door een wijngaard lopen onder het genot van een glaasje dessertwijn en een wandeling over het strand terwijl je een oester naar binnen slurpt. Dit alles is nu aan tafel mogelijk, met virtual reality. Wat we zien (en horen) tijdens het eten, geeft extra diepgang aan een gerecht. Deli XL laat het horecaondernemers ervaren met een exclusief Virtual Reality diner tijdens de Horecava 2017. Wie dit bijzondere diner ook aan den lijve wil ondervinden kan een plaats aan tafel winnen op Facebook.

Doe mee en win!

Kijk mee: presentatie Michelingids 2017 via livestream

12.12.2016
Op maandag 12 december 2016 onthult Michelin zijn invloedrijke restaurantgids voor het nieuwe jaar. De presentatie vindt plaats in het Amsterdamse DeLaMar theater, waar een groot deel van de Nederlandse culinaire top zich zal verzamelen. Alleen deze mensen mogen de uitreiking van de Michelinsterren voor 2017 live bijwonen. Maar ook u kunt het spektakel meemaken! Online via de exclusieve livestream van Food Reporter, maandag 12 december vanaf 11.30 uur.

Bekijk de livestream

Deli XL in Transparantiebenchmark top-100

20.11.2016
Zeer tevreden zijn we met de eerste top 100-notering in de ranking van de Transparantiebenchmark na publicatie van ons Duurzaamheidsverslag over het jaar 2015. Met een score van 144 behaalden we de 82ste positie. Dat is 40 plaatsen hoger dan vorig jaar. In de sector zijn we met twee plaatsen opgeklommen naar de 8ste plaats.

Bekijk het volledige juryrapport

E-commerce Deli XL wint Digital Transformers Award 2016

07.10.2016
Donderdag 6 oktober won Anouk Beeren, Manager E-commerce van horecagroothandel Deli XL de Digital Transformers Award 2016 vanwege de ongebreidelde inzet en energie waarmee zij het foodservice bedrijf verder bracht in e-commerce.

Lees meer

Deli XL opent nieuwste Foodyard in Amsterdam

13.09.2016
De hoofdstad waar horeca hoogtij viert, was voor groothandel Deli XL de meest logische locatie om haar succesvolle Foodyard­concept naar uit te breiden. Gisteren, maandag 12 september, werden de eerste sessies gehouden in Foodyard Amsterdam.

Lees meer

Voortzetting duurzame samenwerking Sodexo en Bidvest Deli XL

12.07.2016
Op maandag 11 juli 2016 ondertekenden Sodexo Nederland en horecagroothandel Bidvest Deli XL een overeenkomst voor verlenging van de samenwerking. “Na grondig onderzoek te hebben gedaan binnen de supply chain is Bidvest Deli XL wederom de partner gebleken die we nodig hebben om onze strategie uit te voeren. Het doet ons deugd de samenwerking te continueren”, aldus Pieter Scheerlinck, Director Supply Chain Management Benelux van Sodexo.

Lees meer

Online klant worden bij Deli XL

Prijzen zien en direct bestellen? Word klant bij Deli XL en ervaar het gemak van online.

  • Het meest complete aanbod
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • 100% leveringsgarantie, op elke gewenste dag
Meer over de voordelen