Over wat we doen

Wij leveren

Dagelijks zijn wij onze klanten in de horeca, catering en zorg van dienst met betrouwbare leveringen. Met circa 800 leveranciers en een assortiment van ca. 60.000 artikelen bieden wij een totaalaanbod food en non-food producten van de beste kwaliteit. Online besteld en bezorgd tot in de keuken.

Wij zien dat onze klanten behoefte hebben aan een groothandel die actief meedenkt met de ondernemer, chef kok of gastheer. Daarom levert Deli XL (binnenkort Bidfood) naast een compleet assortiment gemak, maatwerk en bovendien altijd.

gemak.

maatwerk.

altijd.

Gemak
Deli XL (binnenkort Bidfood) is een gespecialiseerde partner die u werk uit handen neemt. Bestellen gaat snel en eenvoudig, met een click online of met een telefoontje naar onze klantenservice.

��� Gedegen advies van onze specialisten.
��� Online vinden en bestellen. Zo eenvoudig kan het zijn.
��� Kiezen voor duurzaam is bij Deli XL (binnenkort Bidfood) gemakkelijker dan ooit.

Maatwerk
Iedere zaak is anders. Daarom houdt Deli XL (binnenkort Bidfood) rekening met alle logistieke en commerciële wensen. Zo zijn onze klanten verzekerd van een passend aanbod bij hun specifieke situatie.

��� Persoonlijke ondersteuning, afgestemd op iedere situatie.
��� Het meest complete aanbod, gegarandeerd.
��� Assortiment op maat, passend bij elke vraag.

Altijd
Onze logistiek is flexibel ingericht. Onze 350 vrachtwagens rijden volgens een geavanceerd ritplanningssysteem om zo efficiënt mogelijk uw bestelling te kunnen bezorgen.

��� Bezorging op elke gewenste dag.
��� 100% leveringsgarantie door onze online voorraadchecker.
��� Het Deli XL (binnenkort Bidfood) team staat dag en nacht voor u klaar.

Onze markten

Van hotel en restaurant tot café en cafetaria

Wij richten ons op de volledige breedte van de horeca. Van sterrenrestaurants tot cafetaria, van hotelketen tot wegrestaurant. Ook in het cateringsegment heeft Deli XL (binnenkort Bidfood) een tevreden klantenkring. Wij leveren aan bedrijfsrestaurants van middelgrote bedrijven, maar ook aan grote contract-cateraars. De institutionele zorgmarkt bedienen wij met een aanbod dat is afgestemd op de behoeften van de patiënt van nu.

Online

Het grootste bestelgemak in een rijkgevulde webshop

Wij geloven in het gemak van online. Onze webshop is professioneel en overzichtelijk ingericht om bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken. Altijd 24 uur per dag bereikbaar, ook via mobiel of tablet. Daarbij profiteert u als klant van een gepersonaliseerde bestelomgeving. Acties en aanbiedingen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en interesses. We denken mee met slimme suggesties voor alternatieve of bijpassende artikelen. Dat is maatwerk. Rijkgevulde productpagina’s zorgen ervoor dat u alles te weten komt over een product en door de online voorraad-checker grijpt u nooit mis.

  • Overzichtelijke webshop
  • Altijd bereikbaar, ook mobiel
  • Gepersonaliseerde bestelomgeving en acties
  • Intelligente zoekfunctie
  • Uitgebreide productinformatie in woord en beeld
  • Actuele voorraad- en leveringsinformatie
  • Aanbevolen producten getoond op basis van vorige aankopen

Maar voor de meeste inspiratie hoeft u uw deur niet - of nauwelijks - uit. Wij komen bij u langs met onze Foodyard on Tour: een moderne foodtruck die het laatste nieuws uit de wereld van food bij u voorrijd, compleet met culinair adviseur. Onze magazines lopen over van tips, trucs en trends en voor de dagelijkse updates kunt u 24/7 terecht op ons blog: De wereld van food. Altijd op de hoogte.

Inspiratie

In de wereld van food maakt inspiratie het verschil

Als uw partner en leverancier wil Deli XL (binnenkort Bidfood) een bijdrage leveren aan uw onderneming. Niet alleen in de vorm van mooie producten en een gebruiksvriendelijk bestelproces, maar ook in de vorm van inspiratie. Want in de wereld van eten, drinken, gastvrijheid en ondernemerschap maakt inspiratie het verschil. Daarom voorzien wij u van de laatste trends, mooiste ideeën en beste tips om alles uit uzelf en uw zaak te kunnen halen.

Inspiratie vertrekt voor ons vanuit kleinschaligheid en een persoonlijke benadering. Wij nodigen u graag uit op een van de beurzen of evenementen waaraan wij deelnemen, of in een van onze Foodyards. Hier presenteren wij nieuwe producten, staat u met uw neus bovenop de laatste trends en ontmoet u vakgenoten.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit ruim 60.000 artikelen: alles variërend van de lekkerste versproducten - vlees, vis, groenten en fruit - tot kruidenierswaren en diepvriesproducten. Daarnaast voeren wij een ruim en gevarieerd aanbod in non-food artikelen: van servies en glaswerk tot hoogwaardige keukenapparatuur.

Als u net als wij waarde hecht aan duurzaam inkopen kunt u putten uit het assortiment gegarandeerd verantwoorde producten, voorzien van het Natuurlijk Verantwoord kenmerk. Deze producten voldoen aan strenge regels op het gebied van onder andere milieu, ethische handel en dierenwelzijn. Ruim 50% van ons assortiment wordt ingekocht bij duurzame leveranciers. Bij Vers 24/7 bestelt u producten uit eigen streek of omgeving. Direct van de boer of teler en gewoon bezorgd met uw reguliere levering.

Logistiek

Vanuit 15 distributiecentra, verspreid over het land, zorgen onze chauffeurs dat uw bestelling op tijd en in goede orde wordt geleverd. Ons transport is voor 90% in eigen beheer. Alleen als drukkere periodes dit vereisen zetten wij streng geselecteerde derde vervoerders in. Daarom is onze leveringsbetrouwbaarheid nagenoeg 100%.

Online klant worden bij Deli XL (binnenkort Bidfood)

Prijzen zien en direct bestellen? Word klant bij Deli XL (binnenkort Bidfood) en ervaar het gemak van online.

  • Het meest complete aanbod
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • 100% leveringsgarantie, op elke gewenste dag
Meer over de voordelen