Werken bij Deli XL

Kom onze organisatie versterken

Deli XL (binnenkort Bidfood) is leidend op het gebied van food én service voor horeca, catering en zorg. Daar zetten al onze medewerkers zich elke dag voor in. Ligt jouw passie ook bij eten, drinken en dienstverlening op topniveau? Ontdek dan hier wat Deli XL (binnenkort Bidfood) als werkgever te bieden heeft.

Bekijk onze vacatures

Kernwaarden

Deli XL (binnenkort Bidfood) heeft vijf kernwaarden die richting geven aan alles wat wij ondernemen.


Ons hart ligt bij lekker eten en drinken, maar vooral bij het bieden van de beste service. Passie voor Food en Service staat dan ook centraal in onze bedrijfsvoering.


Actieve deelname en initiatief: bij Deli XL (binnenkort Bidfood) krijg je de mogelijkheid nieuwe uitdagingen aan te gaan en pro-actief mee te werken aan een gezonde toekomst.

Verantwoordelijkheid nemen vinden wij belangrijk. Daarom dragen wij zorg voor het welzijn van het milieu, de maatschappij, maar bovenal onze medewerkers. Je ontvangt een marktconform salaris en kunt daarnaast rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Samenwerken is onze kracht. Bij Deli XL (binnenkort Bidfood) krijg je zo’n 1.700 collega’s die graag samen met jou willen werken aan het behalen van de beste resultaten. Ons beleid is erop gericht om ervoor te zorgen dat een nieuwe collega zich snel thuis voelt in de organisatie en zijn of haar functie.


Wij gaan resultaatgericht te werk en geven je duidelijkheid over jouw taak binnen de organisatie. Zo ga je goed geïnformeerd en gemotiveerd aan de slag.

Actuele vacatures

Hieronder vind je een actueel overzicht van onze vacatures. Herken jij je in een van de functieomschrijvingen en heb je een passie voor food en service? Stel je dan vandaag nog aan ons voor.

Stagiair webshopmanagement

36 uur
Ede
Geplaatst op 15.05.2017
Reageer voor 15.06.2017

Voor onze afdeling e-commerce in Ede zijn wij op zoek naar een stagiair webshopmanagement. Als stagiair webshopmanagement draag je bij aan het optimaliseren van het online assortiment en daarmee aan het zo succesvol mogelijk verkopen van de producten. Je zorgt voor de vindbaarheid van het assortiment en verbetert hoe de producten getoond worden op de site. Je bent dus constant op zoek naar concrete verbeteringen en groeikansen. In deze rol schakel je met verschillende disciplines waaronder inkoop, online marketing en leveranciers.

Lees meer

Assistent Buying & Merchandising

36 uur
Ede
Geplaatst op 10.05.2017
Reageer voor 31.05.2017

Ter versterking van onze afdeling Buying & Merchandising in Ede zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent Buying & Merchandising (B&M) voor nader te bepalen productgroepen. We zoeken iemand die proactief is en de ambitie heeft om door te groeien naar de functie van Buyer & Merchandiser.

Lees meer

Commercieel medewerker binnendienst

36 uur
Nieuwegein
Geplaatst op 19.04.2017
Reageer voor 20.05.2017

Voor onze vestiging in Nieuwegein is Deli XL (binnenkort Bidfood) op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Het betreft een fulltime functie van 36 uur per week. Als een spin in het web ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de buitendienst. Je draagt zorg voor de juiste planning en het beheer van de agenda’s van de zeven accountmanagers, maakt telefonisch afspraken met bestaande klanten en vindt koude acquisitie een leuke uitdaging.

Lees meer

Commercieel medewerker binnendienst

36 uur
Helmond
Geplaatst op 13.04.2017
Reageer voor 31.05.2017

Voor onze vestiging in Helmond is Deli XL (binnenkort Bidfood) op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst (startersfunctie). Het betreft een fulltime functie van 36 uur per week. Als een spin in het web ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de buitendienst. Je draagt zorg voor de juiste planning en het beheer van de agenda’s van de zeven accountmanagers, maakt telefonisch afspraken met bestaande klanten en vindt koude acquisitie een leuke uitdaging.

Lees meer

Teamleider Transport

36 uur
Geleen
Geplaatst op 12.04.2017
Reageer voor 14.05.2017

Voor onze vestiging in Geleen zijn we op zoek naar een teamleider transport. We zoeken iemand met ervaring in het operationeel leidinggeven aan een eigen team van chauffeurs en bijrijders. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week.

Lees meer

Wagenparkbeheerder / Transportplanner

36 uur
Helmond
Geplaatst op 04.04.2017
Reageer voor 31.05.2017

Voor onze vestiging in Helmond is Deli XL op zoek naar een wagenparkbeheerder / transportplanner. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week. Als wagenparkbeheerder ben je het eerste aanspreekpunt met betrekking tot de voertuigen en alles wat hiermee samenhangt. Je hebt contact met de garages (inplannen onderhoud, reparaties en schades), je doet zelf kleine reparaties en je zorgt voor onderhoud van de diverse systemen (zoals bijvoorbeeld registratiesystemen).

Lees meer

Chauffeurs

32-40 uur
Landelijk
Geplaatst op 01.04.2016
Reageer voor 31.05.2017

Onze chauffeurs zijn veel onderweg. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren en afleveren van bijvoorbeeld kruidenierswaren, koel- en diepvriesproducten bij jouw klanten. Het is belangrijk dat je dit binnen de gestelde tijd en met behoud van kwaliteit van de goederen doet. Onze klanten, mensen in de horeca, zijn namelijk direct afhankelijk van jouw leveringen.

Lees meer