Werken bij Bidvest Deli XL

Kom onze organisatie versterken

Bidvest Deli XL is leidend op het gebied van food én service voor horeca, catering en zorg. Daar zetten al onze medewerkers zich elke dag voor in. Ligt jouw passie ook bij eten, drinken en dienstverlening op topniveau? Ontdek dan hier wat Bidvest Deli XL als werkgever te bieden heeft.

Bekijk onze vacatures

Kernwaarden

Bidvest Deli XL heeft vijf kernwaarden die richting geven aan alles wat wij ondernemen.


Ons hart ligt bij lekker eten en drinken, maar vooral bij het bieden van de beste service. Passie voor Food en Service staat dan ook centraal in onze bedrijfsvoering.


Actieve deelname en initiatief: bij Bidvest Deli XL krijg je de mogelijkheid nieuwe uitdagingen aan te gaan en pro-actief mee te werken aan een gezonde toekomst.

Verantwoordelijkheid nemen vinden wij belangrijk. Daarom dragen wij zorg voor het welzijn van het milieu, de maatschappij, maar bovenal onze medewerkers. Je ontvangt een marktconform salaris en kunt daarnaast rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Samenwerken is onze kracht. Bij Bidvest Deli XL krijg je zo’n 1.700 collega’s die graag samen met jou willen werken aan het behalen van de beste resultaten. Ons beleid is erop gericht om ervoor te zorgen dat een nieuwe collega zich snel thuis voelt in de organisatie en zijn of haar functie.


Wij gaan resultaatgericht te werk en geven je duidelijkheid over jouw taak binnen de organisatie. Zo ga je goed geïnformeerd en gemotiveerd aan de slag.

Actuele vacatures

Hieronder vind je een actueel overzicht van onze vacatures. Herken jij je in een van de functieomschrijvingen en heb je een passie voor food en service? Stel je dan vandaag nog aan ons voor.

Project Coordinator

36 uur
Ede
Geplaatst op 06.01.2017
Reageer voor 01.02.2017

In de functie van project Ccördinator ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de coördinatie van offertes naar aanleiding van Europese aanbestedingen en vergelijkbare tenders. Je brengt conditievoorstellen en prijsopgaven uit aan relaties. Daarnaast beantwoordt je gericht vragen met als doel in te spelen op de aangegeven doelstellingen en kernwaarden van de klant.

Lees meer

Stagiair Communicatie/Journalistiek

36 uur
Ede
Geplaatst op 02.02.2017
Reageer voor 02.03.2017

Ben jij een derdejaars student Communicatie/Journalistiek en op zoek naar een stage met veel diversiteit? Werk je nauwkeurig en heb je passie voor de Nederlandse taal? Dan hebben wij voor jou een leuke stageplaats. De basistaken liggen bij onze afdeling Corporate Communicatie. Daarnaast ben je ter ondersteuning van de webredactie bezig met het actief zoeken naar trends en input voor op de website en het blog.
Lees meer

Stagiair Webshopmanagement

36 uur
Ede
Geplaatst op 27.12.2016
Reageer voor 31.01.2016

Voor onze afdeling E-commerce in Ede zijn wij op zoek naar een stagiair Webshopmanagement. In deze rol draag je bij aan het optimaliseren van het online assortiment en daarmee aan het zo succesvol mogelijk verkopen van de producten. Deli XL biedt jou een dynamische stageplaats met volop kans om E-commerce ervaring op te doen.

Lees meer

Van Bennekom zoekt verkopers

38 uur
Ridderkerk
Geplaatst op 22.12.2016
Reageer voor 22.01.2016

Van Bennekom Vlees is de slagerij van Deli XL en gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardig vlees aan de foodservice markt. Om marktintroductie(s) te ondersteunen en inhoud en diepgang te geven aan de rol van Van Bennekom als vleeskenner binnen de foodservicemarkt zijn wij op korte termijn op zoek naar gepassioneerde verkopers met kennis van vlees en horeca.

Lees meer

Medewerker telemarketing

20-30 uur
Nieuwegein
Geplaatst op 23.11.2016
Reageer voor 31.12.2016

Voor onze vestiging in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een telemarketeer met doorzettingsvermogen, sociale vaardigheden en een hoge pro-activiteit.
Heb je een commerciële instelling en lijkt het jou een mooie uitdaging om door het plegen van telefonische acquisitie een belangrijke schakel te worden van het Deli XL salesteam? Dan is dit een mooie eerste stap in je sales carrière!

Leer meer

Chauffeurs

32-40 uur
Landelijk
Geplaatst op 14.11.2016
Reageer voor 31.01.2017

Onze chauffeurs zijn veel onderweg. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren en afleveren van bijvoorbeeld kruidenierswaren, koel- en diepvriesproducten bij jouw klanten. Het is belangrijk dat je dit binnen de gestelde tijd en met behoud van kwaliteit van de goederen doet. Onze klanten, mensen in de horeca, zijn namelijk direct afhankelijk van jouw leveringen.

Lees meer

Stagiair Communicatie/Journalistiek

36 uur
Ede
Geplaatst op 28.11.2016
Reageer voor 31.01.2017

Voor onze afdeling E-Commerce in Ede zijn wij op zoek naar een stagiair communicatie/journalistiek voor de webredactie van Deli XL. Wij bieden je een dynamische stageplaats met volop kans om ervaring op te doen. Je draagt ideeën aan, zoekt naar onderwerpen en doet research. Je wordt gelukkig van verhalen en berichten aankleden met relevante foto’s en video.

Lees meer