Werken bij Deli XL

Kom onze organisatie versterken

Deli XL (binnenkort Bidfood) is leidend op het gebied van food én service voor horeca, catering en zorg. Daar zetten al onze medewerkers zich elke dag voor in. Ligt jouw passie ook bij eten, drinken en dienstverlening op topniveau? Ontdek dan hier wat Deli XL (binnenkort Bidfood) als werkgever te bieden heeft.

Bekijk onze vacatures

Kernwaarden

Deli XL (binnenkort Bidfood) heeft vijf kernwaarden die richting geven aan alles wat wij ondernemen.


Ons hart ligt bij lekker eten en drinken, maar vooral bij het bieden van de beste service. Passie voor Food en Service staat dan ook centraal in onze bedrijfsvoering.


Actieve deelname en initiatief: bij Deli XL (binnenkort Bidfood) krijg je de mogelijkheid nieuwe uitdagingen aan te gaan en pro-actief mee te werken aan een gezonde toekomst.

Verantwoordelijkheid nemen vinden wij belangrijk. Daarom dragen wij zorg voor het welzijn van het milieu, de maatschappij, maar bovenal onze medewerkers. Je ontvangt een marktconform salaris en kunt daarnaast rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Samenwerken is onze kracht. Bij Deli XL (binnenkort Bidfood) krijg je zo’n 1.700 collega’s die graag samen met jou willen werken aan het behalen van de beste resultaten. Ons beleid is erop gericht om ervoor te zorgen dat een nieuwe collega zich snel thuis voelt in de organisatie en zijn of haar functie.


Wij gaan resultaatgericht te werk en geven je duidelijkheid over jouw taak binnen de organisatie. Zo ga je goed geïnformeerd en gemotiveerd aan de slag.

Actuele vacatures

Hieronder vind je een actueel overzicht van onze vacatures. Herken jij je in een van de functieomschrijvingen en heb je een passie voor food en service? Stel je dan vandaag nog aan ons voor.

Accountmanager Horeca

36 uur
Ede
Geplaatst op 30.03.2017
Reageer voor 01.05.2017

Ter versterking van ons salesteam in de regio Veluwe zijn wij op zoek naar een gedreven accountmanager met een passie voor horeca en een talent voor acquisitie. We zoeken iemand met aantoonbare verkoopervaring in een gelijksoortige functie. Daarnaast zoeken we een teamspeler, iemand met creatief vermogen en die bovenal verkoop en doelgericht is. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week.


Lees meer

Medewerker Telemarketing

20-30 uur
Nieuwe gein
Geplaatst op 23.03.2017
Reageer voor 28.04.2017

Voor onze vestiging Nieuwegein zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker telemarketing. Het betreft een functie voor 20-30 uur per week. In deze functie benader je telefonisch potentiële klanten voor Deli XL (binnenkort Bidfood) in het horecasegment, zoals restaurants, eetcafés, cafetaria’s, maar ook scholen en sportkantines etc.

Lees meer

Assistent Buying & Merchandising

36 uur
Ede
Geplaatst op 20.03.2017
Reageer voor 31.03.2017

Ter versterking van onze afdeling Buying & Merchandising in Ede zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent Buying & Merchandising (B&M) voor nader te bepalen productgroepen. We zoeken iemand die proactief is en de ambitie heeft om door te groeien naar de functie van Buyer & Merchandiser.

Lees meer

IT Support Engineer

36 uur
Ede
Geplaatst op 14.02.2017
Reageer voor 12.03.2017

Als IT Support Engineer kom je te werken in een team van ongeveer 5 collega’s (Systeembeheerders, Support Engineeers en een Projectleider) en samen ga je werken aan het beheer van de IT infrastructuur van Deli XL (binnenkort Bidfood). Je gaat aan de slag met meldingen die vanuit de organisatie naar jou en je collega’s komen. Dit betreffen tal van vragen, issues en problemen op het gebied van software applicaties, IT infrastructuur, Windows Server omgevingen, email, telefonie, etc. Door goede vragen te stellen, door te vragen en de context van de gebruiker helder te krijgen, ben jij in staat om tot een goede, efficiënte en structurele oplossing te komen.

Lees meer

Accountmanager regionale horeca

36 uur
Nieuwegein
Geplaatst op 08.02.2017
Reageer voor 12.03.2017

Voor onze vestiging Nieuwegein zijn we op zoek naar een accountmanager regionale horeca. Het betreft een fulltime functie. Ter versterking van onze afdeling verkoop in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een passievolle, en enthousiaste accountmanager met HBO werk- en denkniveau. De accountmanager van Deli XL (binnenkort Bidfood) heeft een kloppend hart voor de horeca.

Lees meer

Hoofd transport

36 uur
Amsterdam en Hoofddorp
Geplaatst op 30.01.2017
Reageer voor 20.02.2017

Ter versterking van onze afdeling transport en planning in Amsterdam en Hoofddorp, zijn wij op zoek naar een hoofd transport. In deze functie geef je leiding aan de totale afdeling door het actief coachen en begeleiden van de teamleiders. Je bent in staat om het team te versterken en individuele capaciteiten van de teamleiders, optimaal te benutten en te verbeteren.

Lees meer

Stagiair Communicatie/Journalistiek

36 uur
Ede
Geplaatst op 02.02.2017
Reageer voor 02.03.2017

Ben jij een derdejaars student Communicatie/Journalistiek en op zoek naar een stage met veel diversiteit? Werk je nauwkeurig en heb je passie voor de Nederlandse taal? Dan hebben wij voor jou een leuke stageplaats. De basistaken liggen bij onze afdeling Corporate Communicatie. Daarnaast ben je ter ondersteuning van de webredactie bezig met het actief zoeken naar trends en input voor op de website en het blog.

Lees meer

Meatstreet zoekt verkopers

38 uur
Ridderkerk
Geplaatst op 22.12.2016
Reageer voor 22.02.2017

Meatstreet is de slagerij van Deli XL (binnenkort Bidfood) en gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardig vlees aan de foodservice markt. Om marktintroductie(s) te ondersteunen en inhoud en diepgang te geven aan de rol van Meatstreet als vleeskenner binnen de foodservicemarkt zijn wij op korte termijn op zoek naar gepassioneerde verkopers met kennis van vlees en horeca.

Lees meer

Chauffeurs

32-40 uur
Landelijk
Geplaatst op 15.12.2016
Reageer voor 31.02.2017

Onze chauffeurs zijn veel onderweg. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren en afleveren van bijvoorbeeld kruidenierswaren, koel- en diepvriesproducten bij jouw klanten. Het is belangrijk dat je dit binnen de gestelde tijd en met behoud van kwaliteit van de goederen doet. Onze klanten, mensen in de horeca, zijn namelijk direct afhankelijk van jouw leveringen.

Lees meer

Stagiair Communicatie/Journalistiek

36 uur
Ede
Geplaatst op 15.12.2016
Reageer voor 31.02.2017

Voor onze afdeling E-Commerce in Ede zijn wij op zoek naar een stagiair communicatie/journalistiek voor de webredactie van Deli XL (binnenkort Bidfood). Wij bieden je een dynamische stageplaats met volop kans om ervaring op te doen. Je draagt ideeën aan, zoekt naar onderwerpen en doet research. Je wordt gelukkig van verhalen en berichten aankleden met relevante foto’s en video.

Lees meer