Wie we zijn

Over Bidvest Deli XL

Uw partner in food, gastvrijheid en ondernemerschap
Wij geloven dat het samenspel tussen gast, horecaonderneming en groothandel het succes bepaalt van ondernemers in de horecabranche. Daarom zien wij onszelf niet enkel als uw groothandel. Wij zijn uw partner in food en denken met u mee. In ons dagelijkse werk doen we dat door minimaal te voldoen aan uw verwachting. Liever nog overtreffen we die verwachting.

Wij leveren meer
Natuurlijk leveren we de producten die u nodig heeft, op tijd en tot in de keuken. Maar we leveren meer. Onze expertise op het gebied van horeca, gastvrijheid en ondernemerschap stelt ons in staat vele aanvullende diensten en activiteiten te bieden. Denk daarbij aan onze beursdeelnames, kook-demo’s in onze Foodyards en de dagelijkse dosis inspiratie op onze sites. Die inspiratie brengen we zelfs tot aan uw deur met onze Foodyard on Tour. De ontwikkelingen binnen onze webshop staan nooit stil om het bestelgemak steeds te blijven vergroten.

Passie voor food en service
Onze expertise op het gebied van horeca en gastvrijheid - en de service die wij op basis daarvan kunnen bieden - maken Bidvest Deli XL tot de beste totaalleverancier voor iedere horecaondernemer en chef kok. Een prachtige belofte die wij iedere dag opnieuw waar maken, dankzij onze passie voor food en passie voor service.

Lees meer over wat we doen

Online klant worden bij Deli XL

Prijzen zien en direct bestellen? Word klant bij Deli XL en ervaar het gemak van online.

  • Het meest complete aanbod
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • 100% leveringsgarantie, op elke gewenste dag
Meer over de voordelen