Deli XL wordt Bidfood

Deli XL krijgt een andere naam. Vanaf maandag 12 juni heten we Bidfood, maar eigenlijk zíjn we het allang. Wij blijven de grootste online marktplaats voor foodprofessionals.

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller

Ons bedrijf is al ruim tien jaar onderdeel van Bidfood: een internationaal foodservicebedrijf, met alle voordelen voor onze klanten. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

De foodservicemarkt van vandaag is niet meer die van gisteren. De veranderende markt heeft ook ons als bedrijf veranderd. Wij hebben lokaal en internationaal ingespeeld op belangrijke ontwikkelingen: een transparante voedselketen in een digitale wereld.

Zo persoonlijk mogelijk

Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpen wij de wensen en uitdagingen van iedere chef, kok en ondernemer. In onze Foodyards en op onze online marktplaats verbinden wij foodprofessionals: met een wereldwijd en lokaal aanbod, met een stroom van inspiratie én met elkaar.

Eerste Bidfood-trucks rijden al

Hoewel Bidfood pas op 12 juni officieel onze nieuwe naam is, konden we niet wachten met het transformeren van onze vrachtwagens. Vandaar dat u de eerste Bidfood-wagens al kunt tegenkomen.

Blijf op de hoogte

Houd de aankomende tijd delixl.nl/nieuws in de gaten om de ontwikkelingen te volgen, en natuurlijk social media om geen update te missen.

Vragen over alle gebeurtenissen? Wij hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen gebundeld. Staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons weten.