Online horeca groothandel

Bidvest Deli XL is dé horeca groothandel en totaalleverancier in de foodservice markt. Van restaurant tot ziekenhuis en van kantine tot cafetaria. Wij zullen altijd aan de behoeften van onze klanten voldoen door te kiezen voor gemak, maatwerk én altijd te leveren. We kunnen onszelf daarom ook gerust de meest betrouwbare online horeca groothandel in food en non-food noemen.

Vanuit passie voor food én service bedienen wij onze klanten met een compleet assortiment en advies op maat, zowel online als face to face met een van onze accountmanagers.

Met ons duurzaam ‘Natuurlijk Verantwoord ’ assortiment heeft u momenteel keuze uit meer dan 4.500 duurzame alternatieven. Bidvest Deli XL maakt het u gemakkelijk om duurzaam in te kopen.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van Bidvest Deli XL? Word klant en ervaar zelf de toegevoegde waarde van Bidvest Deli XL voor uw bedrijf.

Word klant

Klanten waarderen ons met een 8,2!

Ik krijg altijd waar ik om vraag.
Vriendelijke medewerkers.

Klant worden?

Van restaurant tot ziekenhuis en van kantine tot cafetaria. We willen altijd aan de behoeften van onze klanten voldoen, door het leveren van gemak, maatwerk én altijd. Vanuit onze passie voor food en service bedienen wij onze klanten met een compleet assortiment en advies op maat.
Wilt u ook profiteren van de voordelen van Bidvest Deli XL? Word klant en ervaar zelf de toegevoegde waarde van Deli XL voor uw bedrijf.
Word klant Bekijk meer klantverhalen

Eén leverancier voor alles. Zo simpel kan bestellen zijn. Klant worden