Wij leveren

maatwerk.

Wij leveren maatwerk zodat uw omzet stijgt.

Wij leveren maatwerk

gemak.

Eén leverancier voor alles. Zo simpel kan het zijn.

Wij leveren gemak

altijd.

Wij staan altijd voor u klaar. Dag en nacht.

Wij leveren altijd

Een greep uit ons assortiment

Côtes de provence - Rosé - fles 75 cl - doos 6 flesjes

26, 10
Bekijk product

Langoustines -16 -20 - tray 1 kilo

7, 45
Bekijk product

Oesters fines claires no. - 3 - bak 36 stuks

26, 95
Bekijk product

Eend filet de canette - per stuk 180-200 gram - vacuüm verpakt - ca. 3 kg

14, 95
Bekijk product

Appelcider - sprankelende Nederlandse - 5,3 % - fles 33 cl - doos 24 flesjes

34, 80
Bekijk product

Dry - gin - 45,1 % - fles 70 cl

23, 00
Bekijk product

Meer dan alleen een shop

Wij zijn meer dan alleen een online groothandel in foodservice. Natuurlijk bezorgen we uw bestelling ruimschoots op tijd en leveren we zelfs nog wat na als u in nood zit. Maar wist u dat we ook kooksessies in onze Foodyard organiseren? Of dat onze Foodreporters altijd op pad zijn om alle nieuwigheden en trends in ons vakgebied onder de loep te nemen? We hebben zelfs ons eigen horeca-magazine Appetizer. Hieronder vindt u een greep uit de inspiratie die we buiten de webshop aanbieden:

Foodreporter

Een site om te volgen. Onze Foodreporters zijn bijna elke dag op pad om de leukste horeca-ontwikkelingen, evenementen en vernieuwde concepten onder de loep te nemen.

Bezoek foodreporter.nl

Foodyard

Foodyard is onze eigen keuken waarin u kunt werken met de top van keukenapparatuur. Niet voor niets organiseren we er vaak inspiratiesessies voor onze klanten en vindt u er de laatste noviteiten.

Ga naar foodyard.nl

Appetizer

Ons eigen horeca-magazine vol inspiratie, aanbiedingen en verhalen uit de restauratieve markt. Naast de Appetizer geven we voor onze fastservice- en kantineklanten ook nog het magazine Enjoy uit.

Lees de Appetizer

Vers 24/7, de regionale online versmarkt

Vers 24/7 is het platform waar u als ondernemer regionale versproducten vindt. Een online marktplaats zou u kunnen zeggen. Met lokale dagverse producten die u met één druk op de knop kunt bestellen. U kunt zelfs contact hebben met de specialist als u met een vraag of om inspiratie verlegen zit. De producten van de verschillende versspecialisten worden in één levering bezorgd en gebundeld op één factuur. Wel zo handig.

Ga naar vers247.nl

Klanten over ons

Van restaurant tot ziekenhuis en van kantine tot cafetaria. Om de behoeften van onze klanten te vervullen leveren wij gemak, maatwerk en altijd. Dat beloven wij niet alleen, wij willen ook bewijzen dat we daad bij woord voegen. Onze klanten kunnen een realistisch beeld schetsen wat we voor u kunnen betekenen. Daarom laten wij klanten aan het woord die vertellen over de relatie met Bidvest Deli XL.

Bekijk klantverhalen

Klant worden?

Wilt u ook profiteren van de voordelen van Bidvest Deli XL?

Word klant

Ook de nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Bidvest Deli XL informatie, campagnes & acties en actueel foodnews!

Aanmelden

Magazines & brochures

Onze magazines en brochures staan boordevol trends, innovaties, nieuwtjes en scherpe acties. Op de hoogte blijven of profiteren van de meest scherpe acties? Bekijk dan onze magazines en brochures.

Direct bekijken

Eén leverancier voor alles. Zo simpel kan bestellen zijn. Klant worden