Vers Nieuws - Lamsvlees

Paul Bruinix, van Meatreet legt uit welke stukken vlees van het lam u kunt gebruiken in uw keuken. Paul Bruinix heeft gekozen voor lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. In de video vertelt hij u waarom hij hiervoor gekozen heeft. Jordy maakt in deze video een fris lentegerecht met een mooi stukje lamsfilet, zoete aardappel, een mooie lentesaus en een selectie frisse lentegroenten.

Thumbnail image Artikel
Aantal

Lams schenkel - udg - Nieuw Zeeland - vacuüm verpakt - ca. 300 gram  

Artikel­nummer: 045781 , merk: Meatstreet

Lamsbout Canterbury zonder been st 1 kg  

Artikel­nummer: 005921 , merk: Lebouille

Lams burger - met zout - met kruiden - V3 - ca. 100 gram  

Artikel­nummer: 046246 , merk: Meatstreet

Lams zwezerik hart - vacuüm verpakt - ca. 1 kilo  

Artikel­nummer: 868218 , merk: Meatstreet

Lams shoarma halal - udg - gastronorm - ca. 1 kilo  

Artikel­nummer: 860121 , merk: Meatstreet

Gehakt lams - V3 - ca. 1 kilo  

Artikel­nummer: 942151 , merk: Meatstreet

Lams racks - 75 - 50 Nieuw Zeeland udg - ca. 850 gram  

Artikel­nummer: 045724 , merk: Meatstreet

Lams rump import Nieuw - Zeeland - udg - ca. 500 gram  

Artikel­nummer: 045733 , merk: Meatstreet

Lams nek import Nieuw - Zeeland diepvries - ca. 1 kilo  

Artikel­nummer: 915365 , merk: Meatstreet

Canterbury lam rack 75mm, ca. 900 gram  

Artikel­nummer: 852944 , merk: Lebouille

Paginering